For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Prezantim biznesi

Argetohu në Latitude


  • Argetohu në Latitude
  • Argetohu në Latitude
  • Argetohu në Latitude
  • Argetohu në Latitude
Përshkrimi
Lloji : Ofertë
Data : 06 October 2019
Aktiviteti kryesor : Argëtim dhe aktivitete sportive
Facebook : Shiko websitin
Instagram : Shiko websitin
Adresa kryesore : Mbikalimi i Unazes së Re, Tiranë
Vendndodhja : ish-Kombinati Ushqimor

Parku më i madh i trampolinave në Ballkan

Latitude është parku më i madh i argëtimit dhe edukimit fizik në Ballkan i përshtatshëm për të gjithë grupmoshat. Jo vetëm argëtim, por edhe mundësi për të kryer aktivitete të shëndetshme që rrisin rendimentin mendor nëpërmjet aktivitetit fizik të çdo individi.

 

 Video
Vendndodhja