For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Për shtëpinë Të ndryshme

Fshesë me avull Rovus


  • Fshesë me avull Rovus
Përshkrimi
Çmimi : 12.990 LEK
Lloji : Ofertë
Data : 16 October 2019
Vendndodhja : Rruga Sami Frashëri Metropol, Tirana, Shqipëria

Higjenizoni dhe pastroni çdo lloj sipërfaqe në shtëpi me teknologjinë e avancuar me avull Nano. Fshesa Rovus Nano steamer krijon avull të vazhdueshëm, të fuqishëm dhe me presion të larte me grimca Nano dhe jone negative të cilat janë deri në 10x më efiçente dhe depërtojnë në sipërfaqen që pastroni. Eleminon deri në 99,9% të bakterieve në mënyrë 100% të sigurt, të shëndetshme dhe eko-miqësore.

Pastrim efikas me fuqinë e avullit me Fshesën Rovus Nano Steamer

Fshesa Rovus Nano Steamer prezanton një koncept të ri për një pastrim sa më efikas. Me teknologjinë inovative Nano krijon avull të vazhdueshëm me presion të lartë e të qëndrueshëm, me grimca Nano dhe jone negative.

Jonet negative, të njohura edhe si Vitamina në ajër, largojnë në mënyrë efektive mikrobet joaktive dhe alergjitë nga shtëpia juaj në mënyrë 100% të sigurt, të shëndetshme dhe eko-miqësore. Kombinuar me fuqine sterilizuese të avullit dhe cilësitë e pecetave me mikrofibrave siguron efikasitet maksimal sa herë që ju pastroni!

Sekreti qëndron tek teknologjia e patentuar Nano

Sekreti i fshesës me avull Rovus Nano Steamer qëndron në proçesin e avullit i cili prodhohet nga dhomat e patentuara të avullit. Ajo funksion në bazë të kontrollit të temperaturës, presionit dhe shpejtësisë. Kjo bën që molekulat e ujit të ndeshen me njëra tjetrën herë pas here derisa të arrinë në madhësinë më të vogël – madhësi nano. Ky proçes shkakton fërkime që gjenerojnë një numër të madh të joneve negative.

 

Deri në 10x më shumë efikase në krahasim me metodat me spërkatje

Rovus Nano Floor Steamer prodhon avull të vazhdueshëm super të thatë me grimca me madhësi Nano dhe jone negative që janë deri në 10x më të efektshme në depërtimin në sipërfaqe dhe kështu depërtojnë lehtësisht poshtë në nivelin më të thellë mikro të materialit.

Aty, kombinimi i grimcave të avullit Nano dhe joneve negative pastrojnë plotësisht materialin dhe eliminojnë bakteret madje edhe atje ku grimcat e rregullta të avullit nuk mund të arrijnë, duke lënë dysheme, mure, tapiceri, dritare dhe sipërfaqe të tjera në shtëpinë tuaj me gaz të pastër.

Në mënyrë efektive eleminon 99,9 % të bakterieve për një shtëpi të pastër e të shëndetshme

Me fshesen me avull Rovus Nano, nuk keni më pse të shpenzoni para për detergjent të shtrenjtë e njëkohësisht të rrezikshëm për shëndetin e fëmijëve dhe kafshëve shtëpiake. Fshesa punon vetëm me fuqinë e avullit dhe eleminon deri në 99,9% të bakterieve.

Gjithashtu largon edhe bakteriet të cilat na dëmtojnë shëndetin

Ne të gjithë e dimë që fëmijet kanë shumë dëshirë të zvarriten dhe luajnë në dysheme. Dhe zakonisht kur nxjerrim kafshët shtëpiake për një shëtitje, ato na sjellin në shtëpi bakterie të cilat mund të jenë të rrëzishme për të vegjlit tanë.

Por fshesa me avull Rovus Nano është shumë efiçente në largimin e këtyre bakterieve të rrezikshme siç janë Escherichia coli dhe candida Albicans. Kjo do të thotë që ju do të keni një shtëpi të pastër dhe të higjenizuar, duke e bërë të sigurtë dhe të pastër jo vetëm për fëmijët por për të gjithë familjen.

E sigurtë për tu përdorur edhe në sipërfaqet më delikate

Tekonologjia e avancuar Nano prodhon sasinë e duhur të avullit dhe në këtë mënyrë do të bëjë të mundur edhe mbrojtjen e dyshemesë nga lagaështia e tepërt dhe dëmtimet. Depozita e saj ka kapacitet 220ml dhe ju mund të pastroni deri në 10 minuta me avull me një mbushje, me leckat e saj speciale me mikrofibra dhe me një nxehtësi deri në 125°C. Kjo e bën këtë fshesë me avull të përshtatshme për tu përdorur edhe në sipërfaqet më delikate, duke përfshirë:


E lehtë në peshë dhe lehtësisht e manovrueshme

Fshesa për pastrim me avull Rovus do t’ju ndihmojë të arrini rezultate maksimale në pastrimin e shtëpisë tuaj. Koka për pastrim e dizenjuar në mënyrë speciale për të pastruar me lehtësi edhe në siperfaqet e ngushta, si përshembull nën mobilje ose cepa, shkop teleskopik dhe dorezë praktike e cila redukton lodhjen gjatë pastrimit, e pastrimi do të jetë shumë i thjeshtë.

 

 

 Video
Vendndodhja