For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
TE NDRYSHME

Irisoft Education ju mirëpret


  • Irisoft Education ju mirëpret
  • Irisoft Education ju mirëpret
  • Irisoft Education ju mirëpret
  • Irisoft Education ju mirëpret
Përshkrimi
Lloji : Prezantim biznesi
Data : 10 September 2019
Vendndodhja : Rruga Muhamet Gjollesha 61, Shqipëri

Ne jemi një nga qendrat e para didaktike ne Shqipëri

Aktiviteti ynë bazohet në trainime në fushën e kompjuterit për një gamë mjaft të gjerë programesh kompjuterike, në të gjitha gjuhët e huaja të kërkuara nga tregu vendas si dhe gjuhën shqipe për të huajt. Gjithashtu qendra ka zgjeruar gamën e shërbimeve të saj me trajinime profesionale para dhe pasuniversitare.

Programi Au Pair
Punësim si Au Pair në Gjermani, Austri, Zvicer dhe Angli.

Gjuhë të Huaja për të rritur dhe fëmijë
Me lektorë vendas dhe të huaj. Përgatitje për Ielts, Toefl, Ösd, Goethe, Celi etj.

Programe Financiare

Financa 5; Alfa Platinium; Alfa Business

Programe Grafike
Adobe Photoshop, Indesign, Illustrator, Premierë; After Effects; Video Editing & Motion Graphics

 

 Vendndodhja

Të ngjashme

0 € (I fiksuar)

SHITET FAQE INSTAGRAMI

  • 0699238225

  • Tirana, Shqipëria
Postuar më: 12 August 2020