For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Vende Pune Kërkoj punë

Kerkoj pune (shembull)


Përshkrimi
Lloji : Kërkesë
Data : 15 August 2019
Vendndodhja : Tiranë, Shqipëria

Jam 35 vjec dhe i diplomuar me master shkencor ne degen …

Ekspertiza ime eshte ne fushat e …….

Kam pervoja te meparshme ne disa kompani nderkombetare dhe zoteroj gjuhet e huaja….

Per shkak te rikthimit perfundimtar ne Shqiperi, jam i interesuar per nje vend pune qe i pershtatet profilit tim.

Bizneset e interesuara mund te me kontaktojne ne numrin 067xxxxxxxxx

 

 Vendndodhja