For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Për fëmijët

Kurse për instrumente muzikore


  • Kurse për instrumente muzikore
  • Kurse për instrumente muzikore
  • Kurse për instrumente muzikore
  • Kurse për instrumente muzikore
  • Kurse për instrumente muzikore
  • Kurse për instrumente muzikore
  • Kurse për instrumente muzikore
  • Kurse për instrumente muzikore
Përshkrimi
Çmimi : 3.500 LEK (I fiksuar)
Lloji : Ofertë
Data : 20 September 2019
Vendndodhja : Rruga Kongresi i Lushnjes 7, Tirana, Shqipëria

1. Kurse për Violinë, Piano, Kitare, Kanto (këndim), Kor, Teori muzike, Flaut, Pikturë dhe Aktrim
Qëndra Artistike Pentagram ofron kurse në degët e mësipërme për të gjitha grupmoshat dhe nivelet. Pedagogë të kualifikuar dhe me experiencë perëndimore.
Argetim si dhe edukim muzikor me metoda Gjermane dhe Italiane të mësimdhënies.

Ne ofrojmë përgatitje edhe për konkurime dhe Talent-Show.

 

2. Kurse kërcimi (për të gjitha moshat)

Balet (klasik dhe modern), Zumba, Kercime Latine (Salsa, Samba, Ca Ca Ca, Bachata,….etj.), Kercime Moderne, Vals, Aerobi, Koreografi te ndryshme, etj…
Tarifa: 3.000 LEK/muaj
Tarifat e kurseve

Kurse individuale për instrumente muzikore (1 herë/javë)
30 min: 3500 LEK/ muaj (4 here në muaj)
45 min: 5000 LEK/ muaj (4 here në muaj)

Kurse individuale për instrumente muzikore (2 herë/javë)
30 min: 6800 LEK/ muaj (8 here në muaj)
45 min: 9000 LEK/ muaj (8 here në muaj)

Kurse në grup
Ballet/Kërcim, Pikture, Aktrim, Teori muzike(Solfezh) 3000 LEK/muaj
Kor dhe Orkest%r 2000 LEK/muaj

 

 Video
Vendndodhja