For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Për shtëpinë Të ndryshme

Nutribullet i kuq Delimano


  • Nutribullet i kuq Delimano
  • Nutribullet i kuq Delimano
  • Nutribullet i kuq Delimano
Përshkrimi
Çmimi : 9.990 LEK
Lloji : Ofertë
Data : 15 August 2019
Vendndodhja : Rruga Sami Frashëri Metropol, Tirana, Shqipëria

Nutribullet lehtësisht nxjerr të gjitha vlerat ushqimore të frutave dhe perimeve  dhe farat apo frutat e thata. Lëngu i pregatitur do të jetë i pasur me vitamina, minerale, proteina dhe acidet bazë yndyrore të cilat janë të domosdoshme për trupin tonë.

  • Pastrohet lehtë
  • Thika me 6 tehe te patentuara
  • Gota e madhe 700 ml
  • Motor me fuqi 600 Wat
  • Garanci: 6 muaj

 

 Video
Vendndodhja