For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Vende Pune Ofroj punë

Ofroj punë (shembull)


  • Ofroj punë (shembull)
Përshkrimi
Lloji : Ofertë
Data : 15 August 2019
Vendndodhja : Tiranë, Shqipëria

Ofroj punë me kohë të plotë si ….

Aplikantet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

Kriteri 1

Kriteri 2

Kriteri 3

Paga eshte e kenaqshme dhe ne nivel korporate.

Kandidatet e mundshem mund te na kontaktojne me email duke derguar edhe dokumentet e meposhtme:

Dokumenti 1

Dokumenti 2

Dokumenti 3

 

 Vendndodhja