For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Bukuria/Shëndeti

Pajisje për pastrimin e lëkurës


  • Pajisje për pastrimin e lëkurës
  • Pajisje për pastrimin e lëkurës
Përshkrimi
Çmimi : 2.490 LEK (I fiksuar)
Lloji : Ofertë
Data : 19 August 2019
Vendndodhja : Rruga Sami Frashëri Metropol, Tirana, Shqipëria

Wellneo® Velform Vacu Clear™ është një pajisje e re revolucionare për kujdesin e lëkurës, e sigurtë dhe efiçente për heqjen e pikave të zeza. Ajo pastron lëkurën tuaj pa dhimbje, skuqje, irritime apo infeksione. Me dy fuqi të ndryshme, 4 koka dhe dizajn pa kabëll është e sigurtë dhe komode në përdorim, dhe e përdorshme në zona të ndryshme të lëkurës. Punon me 2 bateri 1.5 AA

 

Shpëtoni një herë e mirë nga pikat e zeza në lëkurë

Wellneo® prezanton pajisjen më të re Velform Vacu Clear™ – e fuqishme, teknologji me vakum për një lëkurë të pastër pa pika të zeza. Nëse edhe ju keni probleme me poret e bllokuara, papastërtitë dhe pikat e zeza në lëkurën tuaj, ky produkt është zgjidhja përfundimtare efikase që keni kërkuar. Eshte pa kabëll dhe shumë e lehtë për tu pastruar.

Si të hiqni pikat e zeza?

Pikat e zeza janë të vogla, pika të errëta në lëkurë që shfaqen kur poret e lëkurës bllokohen me qeliza të vdekura të lëkurës dhe yndyrë. Tentimi për t’i hequr ato me shtrydhje mund të shkaktojë infeksion. Zgjidhja më efikase se si të shpëtojmë nga pikat e zeza është përdorimi i Velform Vacu Clear ™.

 

Jo më probleme me lekurën

Metodat standarde të pastrimit të lëkurës mund të mos funksionojnë për ju nëse keni një lëkurë që ka tendencë të ketë pore te gjera. Kjo është arsyeja pse ne po ju sjellim fuqinë e thithjes së Velform Vacu Clear ™ – që do të largoj të gjitha problemet tuaja në lëkurë. Kjo është mënyra më e shpejtë, më e lehtë dhe më e sigurt për të pastruar poret tuaja pa shtrydhje. Largo të gjitha pikat e zeza – pa asnjë acarim apo infeksion!

 

E sigurtë dhe komode në përdorim

Velform Vacu Clear™ është e sigurtë për tu përdorur në pjesët më problematike të lëkurës – fytyrë, krahë, gushë. Dhe për rezultate sa më të mira ju mund të zgjidhni një nga 2 fuqitë e ndryshme të saj. Për më shumë, ajo ka edhe 4 koka të ndryshme për eleminimin e pikave të zeza:

  1.     Koka e vogël – thithje e lehtë perfekte për lëkure të ndjeshme dhe në zonën e hundës.
  2.     Koka e madhe – thithje e fortë për sipërfaqe më të mëdha lëkure.
  3.     Koka Ovale – e përshtatshme për cepat rreth hundës dhe gojës.
  4.     Koka për Peeling(tërheqjen e lëkurës)- ndihmon në elemiminim e lëkurave të vdekura dhe tërhqejen e lëkurës.

 

 

 

 Video
Vendndodhja