For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Prezantim biznesi

Posta Juaj -Email Marketing


  • Posta Juaj -Email Marketing
Përshkrimi
Lloji : Prezantim biznesi
Data : 10 August 2019
Aktiviteti kryesor : Email Marketing në një audiencë të gjerë shqiptare
E-mail : info@postajuaj.com
Website : Shiko websitin
Facebook : Shiko websitin
Instagram : Shiko websitin
Vendndodhja : Tirana, Shqipëria

“Posta Juaj” është shërbimi i parë në Shqipëri që ofron Email Marketing (Reklama me Email).

Duke pasur përparësinë dhe përgjegjësinë e dominimit të tregut, një përvojë të gjatë në fushën e Email Marketingut dhe njohje të thellë për marketingun në tërësi, kemi arritur të ndërtojmë një infrastrukturë moderne për shperndarje voluminoze të emaileve.

Gjatë 11 viteve të aktivitetit tonë ne i kemi shërbyer më shumë se 600 partnerëve, kemi realizuar më shumë se 3500 fushata Email Marketing (Reklama me Email) dhe kemi shpërndarë më shumë se 400 milion emaile.

Ne punojmë vazhdimisht për përmirësimin e infrastrukturës dhe ngritjen e standardeve duke ju ofruar dhe garantuar shërbimin Email Marketing (Reklama me Email) më të mirë në Shqipëri.

Me shërbimin tonë Email Marketing (Reklama me Email) postimet tuaja asnjëherë nuk do të humbasin rrugës apo bllokohen në servera. “Posta juaj” i jep jetë postimeve tuaj dhe vendos germën”e” tek fjala “mail”.

 

 Vendndodhja