For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Për shtëpinë Të ndryshme

Seti i këllëfëve Watercolor


  • Seti i këllëfëve Watercolor
  • Seti i këllëfëve Watercolor
Përshkrimi
Çmimi : 4.490 LEK
Lloji : Ofertë
Data : 15 August 2019
Vendndodhja : Rruga Sami Frashëri Metropol, Tirana, Shqipëria

Dizajn mistik, me inspirim nga ngjyrat e ujit me imazhe prej mjegulle të hijeve të ngjyrës lejla dhe blu në njerën anë dhe ngjyrës së bardhë në anën tjetër. Material pambuk & poliester. 4 kombinime të ndryshme në një set të vetëm. Lahet në 40°C

 

 Vendndodhja