For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detajet e postimit

TE NDRYSHME

Super Ofertë


  • Super Ofertë
Përshkrimi
Çmimi : 10 €
Lloji : Ofertë
Data : 28 August 2019
Vendndodhja : Qendra Tregtare Toptani

VIZITA PËR SYTË
Nga doktori i njohur italian Stefano Mola

Vetëm një ditë
Të Shtunën, më 31 Gusht 2019

Çmimi 10 EUR

50% skonto për skelete dhe xhama optikë

 

 Vendndodhja

Të ngjashme

0 € (I fiksuar)

SHITET FAQE INSTAGRAMI

  • 0699238225

  • Tirana, Shqipëria
Postuar më: 12 August 2020