For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Shërbime

Tenda Karrige me qera 0686658901

10 € (Negotiable)


  • Tenda Karrige me qera 0686658901
  • Tenda Karrige me qera 0686658901
  • Tenda Karrige me qera 0686658901
  • Tenda Karrige me qera 0686658901
  • Tenda Karrige me qera 0686658901
  • Tenda Karrige me qera 0686658901
Përshkrimi
Çmimi : 10 € (Negotiable)
Lloji : Me qera
Data : 26 September 2021
Vendndodhja : Rruga e Kavajes

#albanianwedding #weddingseason2021 #tendameqera #tendaperdasma #tendaperevente #tendameqira #çadrameqera #cadrameqera #çadraperdasma #cadraperevente #karrigemeqera #karrigeperdasma #karrigeperevente #karrigeplastike #karrigetebardha #karrigemembulesa #tavolina #tavolinameqera #tavolinaperdasma #tavolinaperevente #tavolinakokteilimeqera #mbulesatavoline #stolameqera #stolaperdasmadheevente #pedanekercimi #dekordasmash #dekorimeperdasma #dekorimepërdasma

 

Tel : 0676658901

 

 Vendndodhja
Bëj vlerësimin tënd

Të ngjashme

Tenda, tavolina, karrige me qera 0676658901
10 LEK (Negotiable)

Tenda, tavolina, karrige me qera 0676658901

  • 0676658901

  • Rruga Shtraus
Postuar më: 07 March 2022
10 LEK (Negotiable)

Tenda karrige stola per sma festa dhe panaire

  • 0676658901

  • Rruga Don Bosko
Postuar më: 29 September 2021