For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Paisje shtëpiake

Tenxhere Multicooker PRO


  • Tenxhere Multicooker PRO
  • Tenxhere Multicooker PRO
Përshkrimi
Çmimi : 14.999 LEK
Lloji : Ofertë
Data : 23 September 2019
Vendndodhja : Rruga Sami Frashëri Metropol, Tirana, Shqipëria

Me tenxheren elektrike me presion ju do të gatuani më shpejt, duke kursyer energjisë e duke ruajtur më shumë vitamina dhe minerale për ushqim të shëndetshëm. Me sistem sigurie të integruar dhe 15 programe të përcaktuara për më shumë lehtësi në përdorim. Fuqia 1000W dhe kapaciteti i saj është 5.5 litra, ideale edhe për familje të mëdha.

 

Gatimi nuk ka qënë asnjëherë kaq i thjeshtë

Pse kjo tenxhere me presion është zgjidhja e duhur:

  1.     Zëvëndëson shumë pajisje kuzhine dhe madje edhe vetë sobën;
  2.     Ka 15 programe të përcaktuara – pra mund të gatuani thjeshtë duke shtypur vetëm 1 buton;
  3.     Ka një program që mund të vendosni ju sipas dëshirës dhe opsionin për të gatuar më vonë;
  4.     Ka një kapacitet 5,5 litra, për të pregatitur ushqim për të gjithë familjen;
  5.     Është shumë e shpejt, dhe ka 14 sisteme sigurie;
  6.     Mos u shqetesoheni për rregullimin e presionit – tenxherja kujdeset vetë për të;

 

 

 Video
Vendndodhja