For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Për shtëpinë Të ndryshme

Tharëse Flokësh 2në1


  • Tharëse Flokësh 2në1
  • Tharëse Flokësh 2në1
  • Tharëse Flokësh 2në1
Përshkrimi
Çmimi : 3.990 LEK
Lloji : Ofertë
Data : 12 October 2019
Vendndodhja : Rruga Sami Frashëri Metropol, Tirana, Shqipëria

Wellneo® 2në1 AirPro është gjenerata e re e tharëseve jonike e cila than flokët deri në 70% më shpejt. Ajo ka një funksion jonik të integruar dhe teknologjinë ekskluzive e cila rrotullohet dhe ju mund ta përdorni këtë tharëse në dy mënyra. Nuk i djeg flokët dhe nuk i dëmton ato. Dizenjuar për përkujdesje maksimale për flokët tuaj, ndihmon në tharje, zbutje, më shumë shkëlqim dhe me të drejta.

 

Teknologji e re unike dhe tharje e fuqishme

Tharësja unike Wellneo® 2në1 AirPro me një dizajn ergonomik dhe fuqi të ndryshme për tharje. Gjenerata më e re e tharëse të flokëve e kombinuar më një fuqi 2000W, teknologji jonike dhe dizajn inovativ me dy mënyra tharje: tharje klasike dhe tharje tynel.

 

Than floket deri në 70% më shpejt

Tharësja e flokëve Wellneo® 2në1 AirPro është perfekte për të gjithë familjen. Ju mund të zgjidhni nëse dëshironi të përdorni atë si një tharëse klasike për tharjen e flokëve të shkurter ose të gjatë ose tharjen si tunel për flokë të gjatë. Thjeshtë rrotulloni unazën e saj si në foton më poshtë dhe ndryshoni drejtimin e ajrit. Sistemi inovativ për tharjen me metoden tunel bën të mundur shpërndarjen e ajrit dhe stimulon tharjen para dhe mbrapa për një pjesë të caktuar flokësh duke i tharë deri në 70% me shpejt.

Flokë të shëndetshëm dhe me pak të demtuar

Tharësja e flokëve Wellneo® 2në1 AirPro ka një funksion të integruar jonik që ndihmon në kondicionimin, zbutjen dhe bërjen e flokëve tuaj më të shndritshëm, duke parandaluar ngarkimin statik në flokët tuaj. Jonet negative dhe ajri që del ndihmojnë për të zvogëluar madhësinë e pikave të ujit për tharje më të shpejtë, duke dhënë rezultate të mahnitshme. Mënyra e tunelit i than flokët në drejtimin morfologjikisht të natyrshëm të shkallëve të kutikulave të flokëve. Teknologjia jonike është një mënyrë e mirë për ruajtjen dhe mbrojtjen e shtresë së jashtme të flokëve. Kjo i bën flokët të mbrojtura, rrjedhimisht më të butë dhe më të drejtë për shkak të kutikulës së mbyllur.

 

Më shumë stil

Kjo tharëse moderne flokësh përfshin tre nivele nxehtësie dhe dy nivele fuqie, dhe gjithashtu edhe një buton për ajër të ftohtë për ti dhënë prekjen finale modelit të flokëve. Gjithashtu ofron një opsion për tharje më të shpejtë me teknologjinë e rrotullueshme: tharesët e zakonshme nxjerrin ajrin direkt nga gypi, e kështu flokët mund të ngatërohen dhe nuk thahen siç duhet, ndërsa tharësja inovative nxjerr ajrin në dy mënyra drejt ose anash për flokë më të drejtë. Në këtë mënyrë ju mund të zgjidhni çfarë është më e përshtatshme për ju. Duke përdorur këtë, tharësja Wellneo® 2ne1 AirPro nuk i djeg dhe nuk i dëmton flokët. Gjithashtu, reduktohet koha e tharjes së flokëve, që është një avantazh i madh për të gjithë ne.

 

 Video
Vendndodhja