Trajnim: Legjislacioni Tatimor në Praktikë

Trajnim: Legjislacioni Tatimor në Praktikë

Kane mbetur edhe 5 vende te lira. Perfitoni nga dobite e ketij kursi utilitar dhe unik!

Furgon Elektrik 8+1

Furgon Elektrik 8+1

2022 M5 EV Passenger version luxury 9-seater 401 km 34 900 EUR Mjetet elektrike kane pesuar nje ndryshim cilesor si pasoje e sasise se subvencioneve te shtetit kinez. Mund te themi shume cilesor dhe g...

Trajnimi Finance Kontabilitet

Trajnimi Finance Kontabilitet

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional:Financë Kontabilitet Data e fillimit: 20 Janar 2023Trajnimi zgjat 6 javë Orari i leksioneve E PREMTE 16:00 – 19:30E SHTUNE 09:00 – 13:30 Dok...

Këtë fundvit dhuro shëndet

Këtë fundvit dhuro shëndet

Dhurata me e çmuar per kete fundvit! #DhuroShendet Mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin tone: Tel: 068 64 87 857 ose mund te na vizitoni prane adresave tona.   ______________ BODY CODE TIRANE: Perb...

Magjia e festave mbërrin në Dormeo

Magjia e festave mbërrin në Dormeo

Shijojeni kete dimer me perqafime te ngrohta >> ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ Për info telefon: 044514421 Dyshekë ● Shtresa dysheku ● Jastëk ● Jorgan ● Mbulesa ● Oferta Jepni përqafimet më të mira, më të ...

Paketa festive Dormeo

Paketa festive Dormeo

Perfitoni dhurate setin jorgan + jastek dhe nje jastek dekorativ. >> ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ Paketa Dormeo Këto ditë festash Dormeo vjen me Paketën festive, me çdo dyshek përfitoni dhuratë setin jor...

Ofertat e fundit