Zgjidhni paketën që ju përshtatet

Lista e çmimeve

Në këtë platformë publikimi është falas, por duke zgjedhur një paketë me pagesë përfitoni avantazhe shtesë. Lexoni në fund të kësaj faqeje për avantazhet e publikimeve me pagesë.

Falas

0.00
 • Vlefshmëria: 30 Ditë
 • Postime: 10
 • Postime të spikatura: 1
 • "Nxirre në krye": 1
 • Imazhe: 1
 • Video URL : Po
 • Etiketa: Po
 • Kategoritë: Të gjitha
Vendose në shportë

Paketa Biznes

19.9929.99€
Sale
 • Vlefshmëria: 180 Ditë
 • Postime: Pa kufizim
 • Postime të spikatura: 25
 • "Nxirre në krye": 10
 • Imazhe: 10
 • Video URL : Po
 • Etiketa: Po
 • Kategoritë: Të gjitha
Vendose në shportë

Paketa Premium

49.9959.99€
Sale
 • Vlefshmëria: 365 Ditë
 • Postime: Pa kufizim
 • Postime të spikatura: 40
 • "Nxirre në krye": 30
 • Imazhe: 20
 • Video URL : Po
 • Etiketa: Po
 • Kategoritë: Të gjitha
Vendose në shportë

Pyetje/Përgjigje

Pyetje të shpeshta

Klikoni mbi pyetjet më poshtë dhe merrni përgjigje.

  Ajo është vetëm koha kur ju mund të postoni. Nuk ka lidhje me modifikimin apo fshirjen e postimeve egzistuese si edhe me periudhën e afishimit në sistem.
  Eshtë periudha gjatë së cilës publikimet afishohen normalisht, pavarësisht përfundimit të vlefshmërisë së abonimit tuaj. Për postimet e thjeshta kjo periudhë është 30 ditë, ndërsa për postimet e spikatura është 365 ditë.
  Janë postime që ju mund t'i cilësoni si të tilla. Ata kanë epërsi në afishim dhe në sistemin tonë shfaqen në krye të renditjes dhe më shpesh se sa postimet e thjeshta.
  Eshtë një opsion shtesë që ju mund ta shfrytëzoni për ta ngjitur më lart në renditje postimin tuaj.Të gjitha Postimet e Spikatura konkurojnë me njëra-tjetrën për renditje, por kur përdorni këtë opsion, postimi juaj merr epërsi. Ndaj përdoreni herë pas here.
image
Avantazhet e postimeve me pagesë

Falas apo me pagesë?

Ky website është destinuar për një publik të gjerë ku çdokush mund të publikojë falas. Por ju mund të publikoni në të dyja format. Publikimet me pagesë kanë avantazhet e tyre sepse realizojnë një dukshmëri më të madhe të postimit tuaj si edhe japin akses tek disa funksione të veçanta të patformës.

img
img
Postimet me pagesë
Afishohen më shpesh.

Kanë dukshmëri më të lartë sepse shfaqen më shpesh në dhe në seksione të veçanta të websitit.

img
img
Postimet me pagesë
Mund t'i nxirrni në krye.

Kjo bën që postimet tuaja të shfaqen të parat në renditje.

img
img
Postimet me pagesë
Promocion extra

Ne herë pas here i promovojmë ato edhe me email marketing dhe ne rrjetet tona sociale.