• Furgon Elektrik 8+1
  • Furgon Elektrik 8+1

Furgon Elektrik 8+1

Tirana, Albania

34,900.00€ (I fiksuar)

Lloji : Ofertë
Data : 05/01/2023
Gjendja : i/e papërdorur

Përshkrimi

2022 M5 EV Passenger version luxury 9-seater 401 km

Mjetet elektrike kane pesuar nje ndryshim cilesor si pasoje e sasise se subvencioneve te shtetit kinez.

Mund te themi shume cilesor dhe gjithashtu me nje cmim shume te pranueshem per ekonomine e nje pjese shume te madhe te globit.

Cilido individid qe ka kuriozitet per kete industri mund te informohet nepermjet internetit. Individed e bindur ndryshe, nuk mund ti ndihmoje kjo oferte.


Mjeti eshte gjendje TIRANE
E merr ai qe paguan i pari. Te tjerat porosi.

Vendndodhja

Tirana, Albania