Politika e privatësisë

 

Çfarë informacionesh mbledhim?

Ne mbledhim informacion nga ju sa here ju regjistroheni ne kete website apo newsletter-in tone, i pergjigjeni nje sondazhi apo plotesoni nje formular. Kur ju komunikoni me ne ose kur e perdorni websitin per qellimet e  pershkruara me lart,  juve mund t’ju kerkohet qe vendosni emrin dhe/ose adresen tuaj email. Sidoqofte, ju mund ta vizitoni kete website edhe ne menyre krejt anonime.

 

Për çfare e perdorim informacionin e mbledhur nga ju?

Cdo informacion i mbledhur nga ju mund te perdoret prej nesh per qellimet e meposhtme:

› Per te personalizuar eksperiencen tuaj: Informacioni juaj na ndihmon neve per te plotesuar me mire nevojat tuaja.

› Per te permiresuar websitin: ne perpiqemi ne menyre te vazhdueshme per te permiresuar websitin mbi bazen e komenteve dhe kerkesave tuaja.

› Per t’ju derguar email: adresa email qe jepni tek ne si perdorues ne kete website sherben per t’ju derguar informacione dhe perditesime per te cilet ju mund te jeni te interesuar.

› Per tju derguar newsletter: adresa email qe jepni kur regjistroheni mund të përdoret per t’ju derguar juve newsletter me publikimet e reja ne kete website, i cili mund të jetë në emër të ofertaime.al ose parnerëve tanë publikues..

 

E drejta juaj per tu c’regjistruar apo fshire te dhenat tuaja

Ne cdo kohe ju mund te crregjistroheni nga dergimi i emaileve te metejshme. Ne, ne fund te cdo emaili qe dergojme, vendosim nje link permes te cilit ju mund te crregjistroheni me nje klikim te vetem.

 

Ruajtja dhe perpunimi i te dhenave

Te dhenat tuaja ruhen dhe perpunohen ne menyre konfidenciale. Ne nuk e shkembejme shesim ose transferojme ne pale te treta informacionin qe ju identifikon personalisht. Kjo nuk perfshin pale te treta me reputacion te besueshem qe na bejne te mundur funksionimin e ketij websiti, menaxhojne biznesin tone ose ju sherbejne juve, per aq kohe sa ato kane rene dakord qe informacioni te jete konfidencial. Eshte e kuptueshme, qe ne raste te kerkuara nga ligji, ne jemi te detyruar qe te bashkepunojme me autoritetet perkatese per  investigim.

Per nevoja te funksionimit dhe mirembajtjes se ketij websiti apo sherbimeve partnere, informacionet e mbledhura ketu mund te transferohen dhe ruhen ne vende jashte Bashkimit Evropian te cilat nuk ofrojne standarde si ne BE. Ne te gjitha keto raste ne marrim te gjitha masat e nevojshme dhe te mundshme qe permes kontratave dypaleshe te garantojme sigurine e te dhenave sipas standardeve nderkombetare. 

Pavarsisht se ne marrim te gjitha masat e arsyeshme per te mbrojtur te dhenat e juaja, siguria e transmetimit te te dhenave ne website nuk mund te garantohet ne menyre absolute dhe cdo per cdo proces te furnizim me te dhena ju duhet ta merrni rrezikun mbi vete. Me te marre te dhenat tuaja, ne zbatojme procedura strikte per ti mbajtuar ato se sigurta dhe per te mos lejuar akses te paautorizuar.

 

Vetem politike e privatesise online

Politika e privatesise online zbatohet vetem per informacionet e mbledhura online permes ketij websiti dhe jo per informacionet e mbledhura offline.

 

Aprovimi juaj

Duke perdorur websitin tone apo duke regjistruar adresen tuaj email per te marre prej nesh newsletter-a, ju automatikisht pranoni politiken tone te privatesise online.

 

Ndryshime ne politiken e privatesise

Ne rast se ne do te bejme ndryshime ne politiken tone te privatesise, do ti bejme ato te njohura ne kete faqe.

Kjo politike eshte modifikuar per here te fundit me 14 qershor 2019

 

Na kontaktoni

Ne rast se keni ndonje pyetje ne lidhje me politiken tone te privatesise, ju mund te na kontaktoni duke perdorur informacionet e meposhtme:

Tel: +355 67 20 11 692

E-mail: info@ofertaime.al