• Po të kërkojmë ty

Po të kërkojmë ty

Rruga I. Rugova, Tirana

Data : 07/01/2023
Pozicioni i punës : Shitëse me eksperiencë
Paga bruto : Shumë e mirë
Vendndodhja e punes : Rruga Ibrahim Rrugova, perballe Ambasades Zviceriane

Përshkrimi

DYQANI I OReVE TUFINA PO Te KeRKON TY!

Nese keni vullnet per te punuar dhe jeni e interesuar per t’u zhvilluar ne fushen e shitjeve, Tufina eshte vendi i duhur!

Pozicioni: SHITESE ME EKSPERIENCE

Vendodhja: Rr. Ibrahim Rrugova, perballe Ambasades Zviceriane,
Zona e Ish-bllokut, Tirane

Paga: Shume e mire

Nese keni interes, dergoni CV tuaj me email:
valbona.alla@tufina.al

Vendndodhja

Rruga I. Rugova, Tirana

Bids

*Numri juaj i telefonit do ti tregohet autorit.
Ofertime gjithësej
0
Oferta më e lartë
Oferta më e ulët