Orët Tufina

Orët Tufina

Që nga themelimi i saj, firma është zotëruar nga familja Tufina. Për ne, fillimi ishte sahati i Tiranës, orët me kasë të gjatë, orët e xhepit dhe në vijim orët luksoze të dorës për meshkuj. Përgjatë g...

Suzuki Boulevard M109R

Suzuki Boulevard M109R

Street Glide 107 Model 2018 Fresh Cleared 2021 Super Clean Performance Bagger Metallic Tempest Black Black Engine Cases Rock Covers,Primary,Clutch,Cam Chest 14” LA Choppers Twin Peaks OEM HD High Mirr...

Samsung S21 Ultra 5G

Samsung S21 Ultra 5G

Ultra BLACK12/256 FULL BOXDUAL FaceTime active BOX PHONE CABLE 6 MONTH WARRANTY A 120Hz refresh rate Dynamic AMOLED 2X 8K Video ( 24 frames per second) Contour Cut Camera Design High Resolution of 108MP.

Xbox One Controller

Xbox One Controller

Compatible System: WIN98/ME/2000/XP/VISTA/USB Tablets PS3/PC/XBOX360/Android* Frequency Range: 2.4GHz Support 2 controllers simultaneously Built-in Back, Menu, Home button Battery-powered: 2 PCS AA Ba...