Dyqani i orëve TUFINA po të kërkon ty!

Dyqani i orëve TUFINA po të kërkon ty!

[CAMPAIGN_SUBJECT]

DYQANI I OREVE TUFINA PO TE KERKON TY!

Nese keni vullnet per te punuar dhe jeni e interesuar per t’u zhvilluar ne fushen e shitjeve, Tufina eshte vendi i duhur!

Pozicioni: SHITESE ME EKSPERIENCE

Vendodhja: Rr. Ibrahim Rrugova, perballe Ambasades Zviceriane,
Zona e Ish-bllokut, Tirane

Paga: Shume e mire

Nese keni interes, dergoni CV tuaj me email:
valbona.alla@tufina.al

Ose na kontakto direkt!

icon 069 31 84 203

 

 

bëni komentin tuaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *