Furgon Elektrik 8+1

Furgon Elektrik 8+1

2022 M5 EV Passenger version luxury 9-seater 401 km

34 900 EUR

Mjetet elektrike kane pesuar nje ndryshim cilesor si pasoje e sasise se subvencioneve te shtetit kinez.

Mund te themi shume cilesor dhe gjithashtu me nje cmim shume te pranueshem per ekonomine e nje pjese shume te madhe te globit.

Cilido individid qe ka kuriozitet per kete industri mund te informohet nepermjet internetit. Individed e bindur ndryshe, nuk mund ti ndihmoje kjo oferte.

Mjeti eshte gjendje TIRANE
E merr ai qe paguan i pari. Te tjerat porosi.

Kontakt vetëm për bleres serioze:

icon 067 35 99 099

 

bëni komentin tuaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *