Kamera sigurie

Kamera sigurie

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1674303053057{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column]

ASB shpk – Partner i Besuar

Prej vitesh punojmë në fushën e sigurisë dhe furnizimi pajisjeve elektrike/elektronike, dhe fakti që jemi përfaqsues i ProVision ISR, kompanisë Izraelite të kamerave më cilësore, dhe të sigurta në treg, është tregues i një shërbimi të besuar, cilësor, dhe afatgjatë me të cilin konkurojmë në treg.

ASB Shpk është i gatshëm të jape zgjidhje për problemet e sigurisë, duke filluar nga Kamerat e Sigurisë tek Sistemet e Alarmit, etj.

[vc_btn title=”Mëso më shumë” style=”flat” shape=”square” color=”danger” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fpostajuaj.com%2Farkiva%2F2023%2Fjanar%2Fasb%2Findex.html|title:Meso%20me%20shume”][/vc_column][/vc_row]