Trajnim falas per Legjislacionin Tatimor

Trajnim falas per Legjislacionin Tatimor

Instituti i Eksperteve Fiskale zhvillon trajnimin:

Trajnim per Biznesin e Vogel, te Mesem dhe OJF

Trajnimi zhvillohet me date 25 Mars 2023!

Ora 9:00 - 14:00

Trajnimi zhvillohet pa pagese!

Trajnimi zhvillohet ne salle.

Vendi i trajnimit:
Trajnimi zhvillohet tek TBU (Tirana Business University Salla A2 kati i 2) Rruga e Kavajes, 1023 (Perballe Kompleksit Delijorgji)

Programi i trajnimit:
https://ief.al/trajnime/trajnimisme-dhe-ojf/

Regjistrimi:
Regjistrimin per pjesemarrje mund ta kryeni ketu:
https://ief.al/regjistrimi/

bëni komentin tuaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *