Dyqani i orëve TUFINA po të kërkon ty!

Nese keni vullnet per te punuar dhe jeni e interesuar per t’u zhvilluar ne fushen e shitjeve, Tufina eshte vendi i duhur! Pozicioni: SHITESE ME EKSPERIENCE