Paketa festive Dormeo

Paketa festive Dormeo

Perfitoni dhurate setin jorgan + jastek dhe nje jastek dekorativ. >>
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Paketa Dormeo
Këto ditë festash Dormeo vjen me Paketën festive, me çdo dyshek përfitoni dhuratë setin jorgan + jastëk dhe një jastëk dekorativ.
Nxitoni dhe përfitoni tani!
Zgjidh dyshekun e preferuar
Set Jorgan & Jastëk Embossed
Seti 3-në-1 përfshin një jastëk dhe jorgan me cilësi të lartë, secili i mbushur me mikrofibra Wellsleep® për volum dhe rehati. Mbulesat e stampuara japin një pamje të veçantë, moderne në jeshile të butë ose të bardhë klasike, ndërsa trajtimi CleanEffect® i mban të freskëta dhe higjienike.
Përfito tani dhuratën
Jastëk Dekorativ Happy Dream
Seti 3-në-1 përfshin një jastëk dhe jorgan me cilësi të lartë, secili i mbushur me mikrofibra Wellsleep® për volum dhe rehati. Mbulesat e stampuara japin një pamje të veçantë, moderne në jeshile të butë ose të bardhë klasike, ndërsa trajtimi CleanEffect® i mban të freskëta dhe higjienike.
Përfito tani dhuratën
bëni komentin tuaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *