Trajnimi Finance Kontabilitet

Trajnimi Finance Kontabilitet

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin profesional:

Financë Kontabilitet

Data e fillimit: 20 Janar 2023

Trajnimi zgjat 6 javë

Orari i leksioneve

E PREMTE 16:00 – 19:30
E SHTUNE 09:00 – 13:30

Dokumentet për regjistrim: CV, Fotokopje e diplomës, Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës, Dy fotografi per dokumenta. Rregjistrimet mund të bëhen edhe online në: www.ief.al/regjistrimi/

Certifikata njihet nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë.


_____________
Instituti i Eksperteve Fiskale
Adresa: Qendra e Biznesit “Olimpia”, kati 3-te pranë Postes nr. 8 Tirane
Telefon: 067 66 58 464
www.ief.al
bëni komentin tuaj

Your email address will not be published. Required fields are marked *